NEW IN: WINTER

SLO:
Zdravo!
Evo me nazaj, končno! :) Toliko vsega se dogaja, da ne dohajam več vsega. In tudi naslednjih nekaj mesecev bo pestrih, zato se že vnaprej opravičujem. Boste vse izvedeli, ko bo čas za to, brez skrbi. In NE, nisem noseča, niti pomislite ne na to. Hvala. :)
V nove zimske pridobitve bom »rahlo« pristavila še nekatere pridobitve iz jeseni. Namreč se staram, in včasih pozabim, ali zamešam malo slike v različne mape. ;)

ENG:
Hi!
I am back, finally! :) So much everything is going. The next few months it will be also crazy, so I apologize. You'll all find out in the right time, no worries. And NO, I'm not pregnant, do not even think about it. Thank you. :)

In this winter new in post I will "slightly" add some products from autumn. Well… I'm getting older, and sometimes I forget, or add pictures into different folders. ;)

 
Balea gel za tuširanje z vonjem limone in vanilije. Diši čudovito, zato sem si naredila zalogo. ;)

Balea shower gel with the scent of lemon and vanilla. It smells amazing so I bought few of them. ;)


Essence zaključni puder v prahu za obraz in telo. Nisem ravno navdušena.
Essence loose face & body powder. I am not impressed with the product.


Novembra sem bila poleg nekaterih blogerskih kolegic vabljena na Loccitanov dogodek, katerega sem se zelo veselila, vendar sem dan prej zbolela in obležala, tako da se dogodka žal nisem mogla udeležiti. Vendar so bili organizatorji tako zelo prijazni, da so mi poslali čudovito darilo, ki bi ga drugače prejela na dogodku. Res so me razveselili. :)
Prejela pa sem nove izdelke, katere je kreiral Pierre Hermé. Več o kolekciji si lahko preberete na Loccitane spletni strani ali na kakšnem izmed blogov kolegic, katere so bile na dogodku, in o njem tudi pisale. Prejela sem tudi darilno kartico. Od kolekcije mi je najbolj všeč mleko za telo. Vsekakor pa kolekcija ni za vsakogar, menim namreč, da je za tiste bolj drzne. ;)

Loccitane products were gift. <3







Sivkin piling v čudoviti embalaži sem prejela na poroki svoje prijateljice.
I received lavender peeling in this beautiful packaging at the wedding of my friend.


Kamen je darilo od prijateljice.
Stone was a gift from friend.


Na spletni strani Feelunique sem kupila primer za obraz od Clinique ter Laura Geller paleto senčil. Poleg sem prejela še nekaj testerjev.

On the website Feelunique I bought a Clinique face primer and Laura Geller eyeshadow palette. I received a few testers.






Kokosovo olje je odlično tako v prehrani, kot tudi za lepotne namene. :)

Coconut oil is excellent for using in food and also in beauty. :)


Hydra thermal serum znamke Afrodita je v preteklem letu odlično navlažil mojo kožo, zato sem ga ponovno kupila. 

Hydra Thermal serum from Afrodita moisten my skin in the past year very well, so I re-bought it.


Ta macrona sta bila darilce od čudovite Karmen, ki tudi piše blog.  Poleg tega ima čudovite fotografije. Vsekakor si moraš pogledati njen blog TUKAJ. :)

This Macrons were a gift from the beautiful Karmen, who also writes a blog. She takes amazing beautiful pictures. You have to look at her blog HERE. :)



Decembra smo se blogerke podružila na prednovoletni zabavi, ki sta jo organizirali Ajda iz AJDASblog in Gabi iz PAROKEETS. Dekleti sta skupaj s sponzorji poskrbeli, da domov nismo odšle praznih rok. Prepričana sem, da nobena izmed nas ni pričakovala, da nas bodo tako razvajali. Tako da hvala še vsem sponzorjem, ki ste tako lepo poskrbeli za nas. :) Sama sem prejela paket od Alpstories (ki je zmagovalec najbolj izvirnih embalaž in moje strani !). Prejela sem tudi darilce od znamke Alessandro, Jessica, ter v eni izmed nagradnih iger na dogodku prejela še puder Matis. Presrečna! <3


In December I joined Slovenian beauty bloggers New Year party, which was organized by amazing Gabi from PAROKEETS and Ajda from AJDASblog. Girls and sponsors surprised us with beautiful gifts. I'm sure none of us did expect that we will be so pampered. Thanks to all the sponsors who pampered us. :) I received a package from Alpstories (who is the winner of the cutest packaging!), Alessandro and Jessica. I also win Matis foundation in one of giveaways on the. So happy! <3














Od skrivne božičke Tajke iz Beauty by Tajka Selan sem pa prejela to čudovito darilce, s katerim je popolnoma zadela. Najlepša hvala za čudovito darilce! <3 :)


From a Santa  Tajka from Beauty by Tajka Selan I received this wonderful gift, which was totally win. Thank you for your wonderful gift! <3 :)








Ti je bilo kaj posebej všeč? :)
Želim ti lep preostanek tedna! <3
Pozdravčki!
Jasna

Greetings! :)
Jasna





Komentarji

  1. Laura Geller paletka izgleda čudovito, full všečni odtenki :) Kako se pa primer obnese?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda že, ampak se lahko skrije pred MR paletkami - bi jih lahko več dobila za cene ene od LG. Zgrešen nakup. :/
      Primer pa...ne bi ti znala prav za ziher oceno povedati, ker ga še nisem toliko uporabljala. Mi zakrije rdečico in lepo drži skozi dan, ampak bi rekla, da ni vreden svoje cene. :) Imam doma enega iz Koreje za okoli 5 eur, pa ima isti efekt. Edino še nisem sprobala narediti flesh fotko, če izpade ghost efekt, ali ne. Ker to pri onem iz Koreje naredi.

      Izbriši
  2. Uuu, dobre pridobitve :D. Sem gledala paletko in sem se spraševala, če je ta tista, ki izgleda super je pa kvaliteta zanič? Sem potem videla v komentarjih, da je tako ja.. uhh.. Škoda!!
    SI probala Zoeva paletke?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, ta je tista :/
      Nisem še probala, ampak očitno bo katera izmed njih naslednja, glede na to, da jih vse hvalite ;)

      Izbriši
  3. Všeč mi je novi videz bloga <3

    Drugače pa same super pridobitve. Kot L'Occitane fenica so mi najprej v oči padli njihovi produkti :P Drugače pa wauuu kako lepa Sleek paletka! Afroditin serum pa moram še letos kupiti, ampak se mi doma toliko stvari kopiči, da enostavno ne pride vse na vrsto :D

    Pa luškane fotografije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oooo, hvalaaa, je nekdo opazil nov videz! ;) <3

      Ja, L`Occitane je fenomenalen! :D Jaa, Sleek paletko sem pa dobila od Tajke! :D Kot da bi me od vedno poznala, je trofila ;) In super pigmentirana je, prav hudo pozitivno sem presenečena. :)

      Oh, ja, poznam to kopičenje...predobro. ;)

      HVALA! <3 :)

      Izbriši
  4. Ful lušten blog! Prvič sem na tvoji strani in res mi je všeč! xoxox

    Visit me: http://naturallymarcela.blogspot.si/2016/01/milani-lipsticks.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, šele sedaj sem videla! :/ Bom vsekakor prečekirala tvoj blog. ;) xx

      Izbriši
  5. iiii tale zelen srček v tvojem blogu zmaga. Same fine pridobitve. Matis puder je ful zanimiv.pa tvoja božička se mi zdi,da je našla taprave odtenke paletke zate:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo, hvala! <3 :) Sem se komaj odločila kakšen videz izbrati ;)
      Matis puder je super, ampak ne bom lagala, da je najboljši kar sem jih imela. :)
      Moja božička je carica, kot bi me poznala celo življenje. ;)
      Lots of love! xoxo

      Izbriši
  6. Jasna, najlepsa hvala za pohvalo in objavo! Po dolgem casu sem spet nasla cas za bloge in je tole prelepo presenecenje. Lepo bodi! K.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar