JESENSKE PRIDOBITVE

Zdravo!
Ker že nekaj časa nisem pisala o mesečnih pridobitvah, sem se tokrat odločila, da napišem kar nove pridobitve jeseni. Iskreno, ogromno jih manjka, ker če izdelkov ne fotografiram pravi čas, pozabim na to. Ampak nekaj jih pa vseeno le je. :)

Bila sem na lovu za nov puder, tako sem si ponovno kupila Sorayin puder, ki je bil pred meseci objavljen v blogu Mojih top 7 izdelkov. Tako, da si mnenje o pudru lahko preberete kar v objavi TUKAJ. Še vedno pa sem želela puder ki bi mi še bolj prekril nepravilnosti na obrazu. Takšnega, ki bi ga uporabljala za kakšne večerne izhode ali bolj posebne priložnosti. In ker je od Loreala True match puder zelo priljubljen, sem se ga odločila preizkusiti. Z njim sem zadovoljna, res izgleda lepo na koži, ampak nisem prepričana, da ga bom še kdaj kupila. Sem prepričana, da bi za to ceno dobila tudi boljši puder. Želim si takšnega, ki obraz matira, za to pa kolegice priporočajo Lorealovega Infallible in pa Bourjois Air mat.



Essence je znamka, ki je zelo dostopna, in tudi priljubljena med dekleti in ženskami različnih starosti. Sama sem navdušena nad kar nekaj njihovimi izdelki, predvsem rdečili za ustnice – s katerimi sem pa kar preveč obsedena, priznam. :) Tako so se jeseni pri meni znašlo kar nekaj njihovih izdelkov za ustnice. Rdečila za ustnice iz kolekcije Merry Berry je podobno kot Afroditina marmelada poleti, obsedla blogerski svet. Poličke v drogerijah so se tako hitro spraznile, in to z dobrim razlogom. Rdečila so res dobro pigmentirana. Moja šibkost je bila predvsem to, da so bila v temnejših odtenkih, kakršnih pri Essence še nisem bila vajena. Super jim je uspelo. Ker so kremaste teksture, niso tako zelo obstojne, ampak za to ceno me to ne moti. Saj verjetno že poznate trik za matirane ustnice? Na njih po nanosu rdečila nanesite nekaj translucentnega pudra. Sama to pogosto počnem. Tudi njihov svinčnik za ustnice (odtenek 07 – Plum cake) mi je eden boljših izdelkov. Največkrat ga nosim kar samostojno. Je mat, čudovite barve, lepo se nanaša, in je dolgo obstojen. Kupila sem si pa tudi še rdečilo v nude odtenku, ki bolj spominja na barvni balzam. Je primeren za vssakodnevno uporabo. Največji plus zame pri nude odtenkih je ta, da ne rabim ogledala za nanos. ;) Na polički iz preteklih kolekcij mi je pa padel v oči tudi lip cream iz kolekcije Urbaniced, v roza-nude barvi. Za nanos se uporablja priložen čopič. Barva mi je čudovita, in je tudi mat. Sama res obožujem mat rdečila za ustnice – pri meni se s tem res ne mora zgrešiti. :)

 Iz leve proti desni: 01 Let`s the berry-tales begin, 02 pink&perfect, 02 cute nude (sheer&shine kolekcija)


Swatchi rdečil in svinčnika za ustnice .

Kupila sem si robčke za odstranjevanje makeupa, in vlažilne robče za telo, prav tako znamke Essence. Vedno pridejo prav v torbici. Prav tako sem si za makeup torbico kupila mini set izdelkov v svinčniku, za oči: aplikator z gobico, prirezan čopič in čopič za v gubo oči. Za vsak slučaj, da ne rabim s seboj imeti več različnih čopičev. Moja zbirka blender čopičev je bogatejša še za enega od Essence, ki tudi čudovito opravlja svoje delo, in je zelo mehak.






Pri Catrice znamki sem si tokrat omislila umetne trepalnice, ki so jih priporočale moje blogerske kolegice. Želela sem jih imeti na poroki svoje prijateljice, pa mi potem žal časovno ni zneslo, da bi jih tisti dan imela. Ampak bo še priložnost, namreč se bliža novo leto. ;)



Zadnje mesece so pri nas novost izdelki znamke Aussie. Šampon in balzam sem prejela na #bbmulj v oktobru. Oba zelo rada uporabljam. Sama imam občutljivo lasišče, in me je skrbelo, da ne bom imela kakšne reakcije po uporabi, pa nisem (vendar moram povedati, da nekaterim blogerkam izdelka nista ustrezala). Oba izdelka mi dišita po sladkih žvečilnih, ki smo jih oboževali v otroštvu, zato me uporaba le teh vedno spomni na otroštvo s svojimi sosedi.



V DMu sem se pa to jesen zaljubila v dišečo svečko znamke Air Wick, ki na nekaj sekund zamenja barvo in tudi vonj. Sama obožujem svečke, saj zelo pomirjajo in delujejo terapevtsko name. :)



Za konec moram pa še omeniti čudovito darilce moje blogerske kolegice Monike iz Sugarlove bloga, ki mi je prav lepo polepšala dan s presenečenjem. Monika, Hvala ti iz srca, res nepričakovano in zelo lepo presenečenje od tebe. Super si! <3



Vam je bila katera izmed pridobitev všeč? :)

Pozdravčki!

Jasna

Komentarji

  1. Le katera izmed pridobitev? Vprašaj raje, če mi katera ni všeč. :D Super objava. :) (Natalija)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar