SPRING FAVOURITES

Zdravo!

Tokrat vam bom zaupala, kateri so bili izdelki, ki sem jih v pomladnih mesecih največkrat uporabila, in so bili moji najljubši.

Najljubši PUDER za obraz je bil znamke Soraya: Expert matt v odtenku 03. Omenila sem že v enem izmed prejšnjih objav TUKAJ, zato ga ne bom ponovno opisovala. Lahko samo povem, da ga bom ponovno kupila, ko porabim nekaj trenutno odprtih podlag za obraz.



KOREKTOR Healthy mix znamke Bourjois, v odtenku 53, je že nekaj let moj najljubši. Tudi tega sem opisala v isti objavi, kot Sorayin puder. Težko bom našla korektor, ki bi mi bil boljši od tega.



Januarja sem si v Trstu kupila SVINČNIK ZA OBRVI znamke Kiko, ki ga od takrat ogromno uporabljam, tako da bo kmalu čas, da si kupim novega. Tudi tega sem opisala v isti objavi, kot prejšnja dva izdelka.



PODLAGA ZA SENČILA znamke Urban Decay mi je super, saj za razliko od prejšnjih pomaga pri tem, da so senčila zelo pigmentirana. Tudi obstojnost je super, senčila mi zdržijo skozi dan (približno 10 ur, več časa ponavadi nimam makeupa), če imam normalen dan, brez večjih naporov. Imam mastne veke, tako da je zame to velik plus.



Glede senčil se žal nisem mogla odločiti samo za en izdelek. Mermaids Vs. Unicorns je čudovita barvna PALETA SENČIL ZA OČI, ki jo obožujem! Je znamke Makeup Revolution, in sem jo kupila na spletni strani Ličila.si. Sama se počutim odlično, ko nosim na vekah barve, predvsem vijolične odtenke. Kremno SENČILO V SVINČNIKU na navoj znamke Kiko je pa tisti, ki ga zelo rada uporabljam na vsakodnevni bazi. Ponavadi niti ne uporabim podlage, saj je tudi zelo obstojen (več kot 8 ur). Je lepe zlato – bronaste barve, v odtenku 05. Ko bom ponovno v Trstu, si bom vsekakor še kupila nekaj takšnih senčil.



Živo roza I love extreme MASKARA je tista, ki je na videz sama ne bi kupila. Ampak ker sem brala, kako jo slovenske blogerke obožujejo, sem ji dala priložnost, in sedaj sem tudi sama njena oboževalka. Tudi o tej maskari sem že pisala. Odkar uporabljam to maskaro, ji druge znamke, ki jih tudi vseskozi preizkušam, nikakor ne pridejo blizu.



Tudi glede RDEČILA ZA USTNICE se nisem mogla odločiti samo za enega. Moje najljubše od vseh, kar jih imam, je od Catrice, Ultimate Colour v odtenku 130 Frozen Rose. Dobila sem ga poleg revije, in očitno je bila to omejena izdaja, saj tega odtenka nikjer več ne zasledim. In ker sem že skoraj celega porabila, mi je hudo. Sicer moram porabiti tudi ostala, ampak če ti je nekaj najljubše … Drugo rdečilo za ustnice je pa ponovno znamke Kiko, in je namreč v glosu, čudovite nude barve, v 07 odtenku. Jaz mu rečem kar »Kardashian nude«, saj me zelo spominja na nude barvo ustnic, ki jo zelo rada nosi Kim.




Deborah gel effect LAKA ZA NOHTE sta mi prečudovita. Sta v odtenkih 01 (nude barve) in 19 (lavender barve), ter sem ju v teh mesecih ogromno nosila. Oba laka sem opisala v eni izmed zadnjih objav TUKAJ.



Kozmetika Afrodita je znamka, ki me pri negi kože nikoli ne razočara. Tako je bil ČISTILNI GEL tisti, ki sem ga dejansko uporabljala skozi vso zimo in tudi celo pomlad. Kmalu ga bom kupila že tretjič, tako zelo mi je všeč. je prijetnega občutka, odlično se pa uporablja poleg ščetke za obraz. Je za vse tipe kože, tako da dobi še večji plus.



Gliss Kur Hair Repair RAZPRŠILO ZA LASE je izdelek, ki sem ga ogromno uporabljala pred leti, pa nekako pozabila nanj do letos. Je odličen za razčesavanje las, naredi jih tudi mehke, ter jim da sijaj. Je odličen za  suhe in poškodovane lase. Sama jih imam zaradi trajnega kodranja las od decembra lani, tako da mi pride zelo prav.



Remington Sleek&Curl je RAVNALNIK in KODRALNIK ZA LASE v enem, ki ga redno uporabljam. Ker so mi lasje že zrasli za nekaj cm, kodri se mi pa še vedno zelo vidijo, si lase enkrat zravnam, drugič skodram. Čeprav s tem seveda še nekako bolj uničujem svoje lase. Vendar mi enostavno ne izgleda lepo, če pustim naravne – če že, si lase spnem ali spletem kito.



ŠPORTNI COPATI Fila so mi takoj ob vstopu v trgovino padli v oči, saj so mi prečudovite živahne barve, in jih ravno zaradi tega zelo rada uporabljam. Trudim se čim več hoditi na sprehode, in takšna obutev živahnih barv zelo dobro pripomore k temu. Tudi tek v njih je udoben, čeprav ne tečem veliko in nisem športen tip človeka, ampak se trudim, če se mi le da.



In še zadnje med najljubšimi so HLAČE, ki sem jih kupila v Two Way trgovini z oblačili. So bele, s potiskom rož, in kar kričijo pomad. Le kako ne bi potem pristale v tej objavi? ;)



Kateri so bili pa vaši najljubši izdelki v pomladi? :)

Pozdravčki!

Jasna


Follow me on 




Komentarji

  1. Super objava :) Res mi je všeč tale paletka od MR

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale gel za obraz od Afrodite sem tudi jaz imela, ravno at teden sem ga spraznila do konca in je bil kr dober, ampak bi lahko bil še boljši, če nosiš veliko makeupa ali pa imaš mastno kožo je treba res malo več ga porabit da vse spereš dol... Pa lakec Deborah 19 je tudi meni super, eden najlepših, ki jih imam :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar