MOJIH TOP 15 RDEČIL IN GLOSOV ZA USTNICE (pomlad & poletje 2015)

Zdravo! 

Tokrat vam bom v slikah predstavila nekaj mojih najljubših rdečil in glosov za ustnice. Iskreno, večina jih uporabljam skozi celo leto, in si izdelek izberem glede na počutje in celoten makeup izgled. 
Odločila sem se, da vam predstavim mojih 10 najljubših rdečil za ustnice, in 5 glosov za ustnice, ki so zelo nosljivi spomladi in poleti  morda pa katera izmed vas najde kakšen navdih. ;)

Kot boste opazile, je večina rdečil in glosov za ustnice v roza odtenkih. Z roza in nude barvami na ustnicah se počutim najboljše, in jih zato tudi največ nosim. Z rdečo barvo ustnic se ne počutim ravno udobno, čeprav mi je na drugih zelo všeč. Pride pa kakšen dan, ko se počutim za rdečo – in zato je vmes tudi en takšen odtenek.

Največ rdečil za ustnice je od Essence in Catrice, ki sta zelo cenovno dostopni in kvalitetni znamki.

Opravičujem se za neurejene nohte na slikah. Sem hitela slikati, dokler sem še lahko ujela nekaj naravne svetlobe in na to nisem polagala pozornosti.

Na slikah sem napisala znamke in odtenke rdečil in glosov za ustnice. Pred vsakim nanosom rdečila sem nanesla še balzam za ustnice, ker imam trenutno zelo izsušene ustnice.


RDEČILA ZA USTNICE


To rdečilo za ustnice je bil darilo za Secret Santa od Gejba Parokeets, ki je svoje delo več kot odlično opravila. :) Kaj sploh je Secret Santa, si preberi v blogu tukaj. ;)



To Catrice rdečilo za ustnice sem prejela lani v eni izmed revij, in mi je še vedno najljubše rdečilo: čudovita (meni najlepša) barva, super mazljivost in odličen občutek na ustnicah. Škoda le, da ni dolgo obstojno, ostalo mi je vse všeč.








Tudi to rdečilo za ustnice znamke Catrice je bilo darilo od Gejbe. ;)

GLOSI ZA USTNICE




Moja najljubša barva glosa za ustnice. Oba zgornja glosa znamke 3CE (3 Concept eyes) sem si naročila na eBayu. Tudi to je cenovno zelo dostopna znamka, predvsem sem navdušena nad pigmentiranostjo izdelkov.







In takole je na koncu izgledal robček za odstranjevanje ličil. :)

Katere rdečilo/glos za ustnice vam je najbolj všeč?

Lepe praznike vam želim! 

Pozdravčki,
Jasna

Follow me on 

Komentarji

  1. Super izbira :) Sami luštni pomladni toni!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej! :) Hvala, Sara! ;) Tudi sama nisem ravno huda ljubiteljica glosov, ampak jih zadnje čase kar pridno uporabljam :) Predvidevam, da je to povezano s tem, da nimam več tako dolgih las, kot nekoč - ker ko so se mi lasje prijeli na glos...veter in to...sej verjetno veš :D
    Ja, ta od Catrice, ko sem napisala da je moj najljubši...to je edini minus pri obstojnosti, ampak mu ravno zato vso drugo lepoto odpustim ;)
    Ta od Kiko je drugače kar nekako koralni odtenek, samo tu na sliki ne pride tako zelo do izraza. Mislim pa, da sem nekje videla, da ima Maybelline prav eno lepo koralno barvo, je že nekaj časa tega, kar sem zasledila pri eni blogerki, tako da se ne spomnim več za sigurno. Samo pa nisem prepričana, da bi bil ta obtojen, ker mislim da ima Maybelline vse nekako bolj kremaste šminke. :)

    Ti mogoče tole kaj pomaga pri iskanju? https://www.pinterest.com/debbieriley93/coral-lipsticks/

    Sama sicer imam eno bolj koralno barvo šminke, ampak sem nročila na eBayu iz Azije, je perfect in tudi dobro obstojna, pa SUPER poceni, samo dvomim da ti kaj pride prav to :/ Je pa tule link do tega super poceni kompleta šmink, ki sem jih naročila že lani enkrat - samo sem našla drugje to, na eBayu nisem več našla, pa pokukaj še te odtenke, se lepo vidijo :) http://www.aliexpress.com/item/12Pcs-Lot-Free-Shipping-NEW-Glossy-Lustre-Lipstick-Rouge-a-Levres-Makeup-Cosmetic-Charming-Lips-Tick/2012580576.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Je bil mat odtenek bolj obstojen kot drugi?
    Čisto vsi ti lepo pašejo ... ampak "moji" najboljše. :D Malo heca. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojla! :)
      Ja, mat je bil bolj obstojen - se mi zdi da ponavadi je na splošno pri mat odtenkih tako :)
      HVALA, ma soo mi res všeč in pridno uporabljam! <3 ;)

      Izbriši
  4. Ni kaj, rada pomagam, če le lahko ;) Srečno pri iskanju! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super odtenki! Meni osebno je ta Lorealov najbolj všeč, ker sem nora na nežne odtenke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, od vseh na sliki sicer zgleda najbolj nežen, čeprav za to ceno bi jst pričakovala od Loreala bolj pigmentiran odtenek. Je pa prijeten nanos, tako da naj mu bo ;)

      Izbriši

Objavite komentar