BEAUTY SWEETIES (ocena)

Zdravo! :)

V prejšnjem mesecu sem od Beauty sweeties prejela v testiranje bonbone. Sama sem bolj na strani »čokoholikov«, ampak tudi bonboni so super, če so gumijasti – ti pa so.

Prejela sem 5 paketkov, ki sem jih poimenovala: mama bonboni, ata bonboni, in otročki bonboni. Malo heca. ;)



Za Beauty Sweeties piše na njihovi Facebook strani sledeče:
V vsakem grižljaju Beauty Sweeties se skriva 100 let tradicije najodličnejše izdelave slaščic, najboljših naravnih sestavin in odličnih mešanic superživil in lepotnih sestavin, kot so koencim 10, aloe vera in biotin. V prodajalnah Interspar, OMV, Mol in Leclerc so na voljo kot sadni želatinasti srčki, jogurtovi kremni pralineji in sadne zvezdice z 81 – odstotnim sadnim deležem.
Več informacij o teh bonbonih si preberite na BeautySweeties.

MOJA OCENA:

Sadne zvezdice so  za moj okus presladke, vendar če izberem med okusoma, ki sem ju dobila (brusnica in grenivka), so mi bile boljše sadne zvezdice z okusom grenivke. So pa vsekakor priročne, ko ti »pade sladkor«. :)

Prejela sem tudi 3 paketke sadnih želatinastih srčkov, ki so mi bili pa zelo všeč. Prejela sem okuse: granatno jabolko – maline, acai jagode – gozdni sadeži in pa mango – breskev. In od teh so mi bili najbolj všeč bonboni z mango – breskev kombinacijo. Kar mi ni bilo presenečenje, saj sta mi ta 2 sadeža zelo pri srcu. :) Pri sadnih želatinastih srčkih mi je bilo najbolj všeč to, da niso presladki. In sem prepričana, da ravno ta kombinacija s plastjo jogurtove pene na spodnjem delu bonbona naredi svoje.
Te sadne želatinaste srčke bi vsekakor kupila v trgovini. Mika me pa poskusiti tudi jogurtove kremne pralineje iz te znamke, ker so videti okusni. :)

In še nekaj:
 Dobro veste, da je vse dobro v določenih količinah. Seveda isto velja tudi za bonbone - čeprav so ti naravni, in malo bolj zdravi od ostalih bonbonov, ni dobro pretiravati, predvsem zaradi biotina. Ker preveč le tega, lahko povzroča akne. Za to informacijo se moram zahvaliti svojemu dragemu (dipl. prehranski svetovalec).

Spodaj je pa še nekaj slik bonbonov. :)






Lep dan želim! 


Jasna

Komentarji

  1. Sama sem tudi bolj čokoholik ampak mi je sedajle, ko sem brala tole objavo kar zapasalo telih bonbonov :D hihi

    xoxox

    ewiie.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar