YES LOVE NAIL POLISH

Hej, hoj! :)

Zadnje dni mi konkretno primanjkuje časa za pisanje blogov, ker imam dosti obveznosti, idej za blogganje pa ogromno. Neprijetna kombinacija, ampak vse se bo enkrat spisalo, si pridno delam beležke, da ne pozabim. ;)

Rada bi rekla nekaj pozitivnih besed o laku za nohte, ki sem ga pred kakšnim mesecem odkrila v kitajski trgovinici, katerega imena se žal trenutno ne spomnim. Nahaja se v Hipermarketu v Brežicah, sem pa prepričana, da imajo to znamko lakov tudi po drugih podobnih trgovinah.

Najprej me je pritegnila barva laka, kar je zame najpomembnejše – čudovita mint. Že v lanskem poletju sem se navdušila nad to barvo, in navdušenost se še kar nadaljuje. Lani sem uporabljala lak za nohte od znamke Maybelline, ampak iskreno, razen barve me nič drugega pri tistem laku ni navdušilo. Potrebovala sem vsaj dvakratni nanos, da je bila barva, kot mora biti, in tudi dosti hitro se je odkrušil …

Ta, o katerem pa danes pišem, ima drugačno zgodbo. Barva, kot sem že omenila, super, cena je bila okoli 1,50 evra, obstojnost pa, na moje veliko presenečenje, tudi zelo dobra.  Šele v četrtem dnevu sem opazila, da se mi je pri konicah nohtov malo odkrušil, in to je bilo to. Tudi pri času sušenja na nohtih dobi plus, trajalo je nekje 2-3minute. Nanesti sem potrebovala samo en sloj, za spremembo od zgoraj omenjenega laka.

Glede nanosa laka, pa iskreno priznam, da sem bolj lene vrste in neučakana (glede sušenja), saj se mi v večini primerov ne da prej nanesti podlak, in na koncu še nadlak.
Kar sem edino opazila po dobrem mesecu, se je lak začel rahlo sušiti, ampak zame je vseeno vreden svojega denarja.

Pri lakih za nohte, čisto iskreno, nerada plačujem veliko, saj si nohtov ne lakiram pogosto, ponavadi samo, če vem da grem kam na lepše ali pa za kakšen poseben dogodek. In tudi trenutno delo mi ne dopušča nalakiranih in dolgih nohtov, tako da bi bilo to zame stran vržen denar. V preteklosti sem za lake odštela tudi veliko več denarja, ker so bili baje oh in sploh, ampak sem bila na koncu razočarana.

Mislim, da sem napisala vse, kar sem nameravala, če ima katera še kakšno vprašanje/komentar/kritiko, pa vabljene v razpravo :)

Imejmo se radi! 


Pozdravček,
Jasna



  Čudovita mint barva.

 Številka laka.

Kako izgleda na nohtih - slika iz mojega Instagrama :)

Komentarji

  1. Tudi jaz sem te lakce našla v kitajski trgovini, in ravno ko pišem tole se suši neon zelen lak od YES :D
    Cena mi je bila super, ker nerada zapravljam za lakce ker se barve hitro naveličam ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, super, še ena podobna meni ... welcome to the club! ;)

      Izbriši
  2. Sem si pred časom šla kupit ta lak (sicer kožne barve) in je res zelo super.
    Če nebi tvojega bloga brala res nebi našla tak super lak. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, super! :) Sem vesela tega, rada preberem to! ;) Kožne barve ga pa še nisem zasledila ... bom šla preverit, bi ga tudi sama imela :)

      Izbriši

Objavite komentar