MAKE-UP FAVORITI (jesen/zima)

Tokrat bom za začetek potožila, da nikoli ne vem izbrati pravega naslova za objavo. Ampak recimo, da se razume bistvo, kajne? ;)

V ozadju mi tiho igra glasba od CNCO, ki sem jih odkrila šele včeraj po naključju na YouTubu (čeprav dve njihovi pesmi sem poznala, pa nisem vedela čigavi sta). Vem, sigurno zaostajam, ampak prav prijetno mi prija španska glasba na vsake toliko, sploh "boybend" scene, hahaha!

Kakorkoli, gremo na bistvo. 
Po dolgem času imam za spremembo nekaj novih izdelkov, ki so mi res prirasli k srcu. Vsekakor rada preizkušam novosti, ampak če mi nekaj ustreza, se tega držim kot pijanec plota. ;)


LOREAL: INFALLIBLE 24H-MATTE PUDER

Ta puder je na tržišču že nekaj časa, ampak ker pudre nerada zbiram na zalogo (imam ponavadi naenkrat odprtega enega ali dva), sem si ga kupila šele pred nekaj meseci. Imam mastno do mešano kožo, in mi ustreza. Je lepo prekriven (srednje do močno, odvisno od količine nanosa). Nanašam ga različno: z gobico za nanos pudra, čopičem ali s prsti, povsem odvisno. Skozi ves dan lepo zdrži in se sčasoma ne svetim pretirano na T-predelu obraza. Je priročen tudi za na pot. Nakup bom vsekakor ponovila.


CATRICE: MADE TO STAY MATIRNI PUDER

Matirni pudri so mi v večini primerov dokaj všeč, ker si jih ponavadi izberem nekako v podobnem stilu. Ne bom rekla, da mi je ta najljubši do sedaj, ampak svojo nalogo dobro opravlja: lepo matira, ne daje občutka "cakey" videza in dokaj dobro zdrži skozi dan. Pri meni vsekakor ne 18 ur, sem pa zadovoljna da mi katerikoli matirni puder zdrži 6 ur, brez da bi si potrebovala vmes popravljati nanos. In za to ceno je čisto soliden. 



PHYSICIANS FORMULA: BOOSTER BRONZER

Kupila sem si ga septembra na dopustu v Barceloni, in mi je že iz čustvenega vidika zelo pri srcu, ne bom lagala. :) Nisem pa prepričana, če bi nakup ponovila, vsaj glede odtenka ne (malček se čuti oranžnega podtona, ampak ne prehudo). Je pa prijeten za uporabo. Ni preveč pigmentiran, zato se lepo nadgrajuje. Sama ga rada uporabljam kot bronzer in osvetljevalec obenem, da takšen lep nežen sijaj. In bronzer je zame vedno v prednosti pred rdečilom. Koži da res tak prijeten sijaj. Rada ga pa uporabim tudi kot senčko na vekah. To na splošno rada že nekaj časa prakticiram tudi z ostalimi bronzerji, ki sem jih imela. Izgleda naravno, in res primerno za vsakodnevno preprosto ličenje. 


 AVON: MARK PODLAGA ZA SENČILA

Avon ima zame nekaj kultnih izdelkov, ki jih uporabljam že dosti časa. In ta podlaga za senčilo je ena izmed njih. Je moja "stara znanka" v novi preobleki. Odkar imam to njihovo podlago za senčila, niti pomislim ne na druge. Pred leti sem si kupila tisto klasično od znamke Urban Decay, ampak odkar imam to, je ne prekaša nobena druga podlaga. Žal. Oziroma na srečo, ker je cenovno zelo dostopna. ;)


ETRE BELLE: LASH-XPRESS & HYALURONIC MASKARA

To maskaro sem prejela po naključju. Na začetku mi je bila všeč samo krtačka in ščetine, sam nanos mi ni bil nič posebnega. Ampak čez kakšen teden do dva (to sem ugotovila pri večini maskar do sedaj) je učinek čisto drugačen. Očitno se mora vsaka maskara malček izsušiti, da je tisti pravi učinek. Vsaj jaz sem dobila takšen občutek. No, in od takrat dalje, je bila tudi ta maskara standardno v uporabi. Lepo loči trepalnice, jih rahlo uviha (s tem na splošno nimam težav) in jih rahlo podaljša. Skratka, tak lep naraven videz, ki se ga da nadgraditi s slojem ali dvema več. ;)



MILANI: AMORE MATTE TEKOČA ŠMINKA 

Še ena pridobitev iz Barcelone. :) Milani šminke sem že večkrat želela naročiti preko spleta, ampak sama tako zelo rada vidim odtenke v živo, tako da do tega ni nikoli prišlo, dokler nisem v Barceloni med naključnim brskanjem v drogeriji (Primor) odkrila tudi to znamko. In ta odtenek (Adorable 10) je zame perfekten! In je huda konkurenci moji najljubši tekoči mat šminki znamke Makeup Factory. Težko bi se odločila med tema dvema. Milani mi za odtenek bolj izsuši ustnice, ampak meni to ni moteče. Je res dolgoobstojna, in to mi največ šteje. Vsekakor ponovim nakup te šminke (mislim da kmalu, ker jo počasi zmanjkuje, saj jo res redno uporabljam). Zame osebno res perfect nude odtenek.


KIKO: LONG LASTING STICK EYESHADOW 

Iskreno, ne vem če sem kdaj prav pisala o tej senčki v stiku, ampak vem da sem jo tu in tam v blogih omenila. To je ljubezen do senčke, ki traja že kar nekaj let, po moje vsaj 8 let. In bi brez problema do konca življenja uporabljala samo to in bronzer na vekah. Pigmentiranost je odlična, obstojnost prav tako. In je lahko tudi odlična podlaga za kakšne podobne odtenke senčil. Odlično se zabrisuje. Zdaj ko pišem o tem, sem se zamislila, da zakaj nikoli nisem spisala samostojne objave o tem izdelku. Vsekakor bi si to zaslužil. Večkrat sem to kupila tudi kakšni izmed prijateljic za darilo, in vem da so tudi navdušene. Sama to obožujem. Pa še čopiča ne rabiš za nanos, in ne rabiš biti vešč v ličenju, da bi izgledalo dobro. ;)


CATRICE: SLIM ULTRA PRECISE WATERPROOF SVINČNIK ZA OBRVI

Načeloma ne kompliciram pri svinčnikih za obrvi in sem z večino zadovoljna, saj s svojimi obrvmi nimam veliko dela, rabim samo kakšen predel "zafilati" in je to to. Ta svinčnik mi je všeč zato, ker je res tanek in tako zelo enostaven za uporabo, na navoj (obožujem, kadar ne potrebujem šiliti svinčnikov), ima na drugi strani ščetko za razčesavanje,... Skratka, ima vse potrebno, kar mi je pomembno pri svinčniku. Le en minus najdem: prehitro ga zmanjka, drugače ima iz moje strani same pluse.



Tako, smo prišli do konca objave! :) Upam, da ti je bila všeč in dokaj prijetna za branje. Rada podam svoje mnenje iz svojega vidika, če koga še kaj zanima, pa le z vprašanji na plano. ;)

Mogoče kakšnega izmed izdelkov uporabljaš tudi ti? Če da, kako se obnese pri tebi?


Lep preostanek vikenda želim! 
Jasna


*Pics were taken by phone Huawei P9*

Sledi mi na socialnih omrežjih / Follow me on: 

Komentarji

  1. Etre Belle maskaro imam nekje doma. Mislim, da je še nisem sprobala (?) ali pa mi ni bila nič pretresljivega ;) Milani tekoča šminka je na mojem seznamu želja, ampak bi, tako kot ti, rada videla odtenke v živo, mogoče jih kdaj na kakem potovanju zahaklam ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je maskara res všečna. :)
      Ja, Milani ti res priporočam. ;)

      Izbriši
  2. Uuu od vseh tvojih favoritov poznam samo maskaro. Oz. sem preizkusila samo maskaro. Mi je bla presenetljivo všeč.
    Drugače pa en predlog, slike lahko daš kamot večje v objavo ;)

    Upam, da boš kaj več blogala :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo, hvala Ana! :D <3 Se bom potrudila. ;) Zmenjeno, bom upoštevala nasvet za naprej. :*

      Izbriši
  3. Avonova podlaga za veke je top :D
    Kiko stick eyeshadow še je na moji WL, še ga nisem uspela preizkusiti.
    Super objava <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, ta podlaga mi je res fenomenalna, sploh glede na ceno! :)
      Uh, tole mora iz WL definitivno priti v realnost, res. :D
      Hvalaaa! *** <3

      Izbriši

Objavite komentar