MAKEUP REVOLUTION - ocena prejetih izdelkov

Hej! :)

Pred dvema dnevoma mi je poštar dostavil čudovit paketek iz Ličila.si. Seveda sem bila čisto navdušena, ker jaz + make-up = veselje na kubik! Tisti, ki me dobro poznajo, to vedo. ;)

Paketek je vseboval Makeup Revolution izdelke – nekaj novega pri nas. Pravijo, da je odlična kvaliteta po ugodnih cenah. No, in sem seveda šla v akcijo, ker ne zdržim niti dneva, da ne bi preizkusila, ko imam kaj novega! ;)

1.) Najbolj od vsega je moj pogled pritegnil VIVID BAKED BLUSHER z nadvse zanimivim imenom: »Bang bang you`re dead« ! :) Iskreno, to je moje prvo rdečilo za lica. Sem že vrgla oči na veliko teh izdelkov, ampak nekako si nisem upala kupiti, ker sem bila prepričana, da mi to enostavno ne bi pristajalo, saj imam sama nekaj rdečice na obrazu, in že to se trudim prikrivati, ker mi na meni to enostavno ni všeč. Saj vem, ženske! Nikoli nismo zadovoljne. ;)
Nazaj k bistvu. Barva rdečila … po mojem mnenju mi ne bi mogli poslati lepše barve, ker sem se enostavno takoj zaljubila vanjo. In tudi ko sem preizkusila, me je pozitivno presenetilo. Namreč ne potrebuješ nanesti veliko rdečila, ker je dobro pigmentirano. O teh »baked blush« izdelkih sem brala in slišala že veliko pozitivnega, in tudi name je to rdečilo za lica naredilo dober vtis. Velik plus, priporočam!

2.) Od vsega make-upa imam največjo obsedenost s šminkami, torej je bila naslednja na vrsti seveda šminka, ki so jo poimenovali FUSION. Ko sem zagledala barvo, sem se kar malo ustrašila, ker je izgledala tako temne barve ( temna vinska rdeča barva), bolj nekako za uporabo jeseni/pozimi. Ampak ko sem jo preizkusila, sploh ni prišla tako zelo temne barve, kot je na pokrovčku in kakršno sem pričakovala, ampak bolj podobno temni lila barvi. Sploh ni izpadlo slabo! Čeprav sem sama bolj navdušena nad svetlejšimi odtenki šmink, saj se z njimi počutim nekoliko mlajše. :P Pri Fusion šminki mi je bil največji plus, da je mat barve, in ne »shimmer« . Pri meni bleščice v šminkah in lip-glossih ne pridejo v poštev. Rada imam mat barve, ker trajajo dlje, najrajši pa kremne, ker se tako super mažejo, čeprav je potreben večkratni nanos skozi dan. Šminko priporočam tistim, ki se vam je ne da večkrat dnevno nanašati na ustnice. Vsekakor si bom kupila kakšno izmed teh rdečil za ustnice, vendar v svetlejši barvi.

3.) MONO EYESHADOW z imenom »Envy«. Senčilo za oči temno zelene barve. Sama imam zeleno – rjave barve oči, zato sem najprej pomislila, da bi jih to nekako super poživelo. Vendar sem hkrati hotela z izdelki ustvariti bolj pomladno – poletni  videz, zato sem senčilo uporabila namesto eyelinerja, da je bilo po mojem mnenju ravno prav. Sama poleti skozi dan ne nosim rada veliko make-upa, zato ponavadi ustvarim kakšen temu podoben videz na slikah spodaj. :) Za to količino, pigmentiranost in obstojnost senčila je cenovno vsekakor bombastično poceni!
Kot podlago sem si prej nanesla primer od BH cosmetics, ki sem ga že pred leti kupila pri Ličila.si, v mali embalaži, cenovno dražji, ampak glede na to, da ga vseskozi uporabljam in imam še skoraj polovico izdelka, se je ta nakup vsekakor izplačal!

4.) Lak za nohte z imenom »U r insatiable«. Pri lakih za nohte mi pa lahko rečete gospodična »Izbirčna« :) Isto, kot pri šminkah, mi tudi pri lakih za nohte bleščice ne pridejo v poštev, zelo redko se naredi, da mi je kakšen z bleščicami všeč, zato mi ta izdelek ni naredil nekega navdušenja. Ga je pa zato pri mlajši sestri, ki ga že veselo uporablja! ;) Sama imam najrajši nežne pastelne barve nohtov, lani in letos mi je najljubša mint zelena, ki se je nikakor ne morem naveličati. In kakšen drug lak že težko »povoham«, zato sem se pa tako poimenovala. :) Na sliki spodaj vidite, da se barve vidi bolj malo (oranžno – rjava barva z bleščicami), saj sem nanesla samo en sloj. Po mojem mnenju bi bilo za boljšo intenzivnost dobro nanesti spodaj še lak naravne zemeljske barve, da bi »U r insatiable« prišel bolj do izraza. Seveda je pri kombiniranju lakov ogromno možnosti.

SPLOŠNO MNENJE O PREJETIH IZDELKIH: šele ko sem izdelke preizkusila, sem šla preveriti cene na spletno stran. Vsi opisani izdelki stanejo izpod 2€, z izjemo Baked blusherja, zato sem mnenja, da za to ceno dobite res kvalitetne izdelke. Sama nisem nikoli rada ogromno zapravljala za ličila, predvsem za drage znamke, saj vsi vemo, da včasih plačaš več za blagovno znamko, kot je izdelek dejansko vreden. Z izdelki, ki jih kupujem na Ličila.si sem bila vedno zadovoljna, in paket dobila v res kratkem času.

Kot ste opazili, na kratko ne znam opisovati, ker se mi zdi, da bi potem dala premalo informacij. Moje mnenje. :)

Če pa katero zanima: za podlago sem na obraz nanesla 123 Perfect CC cream od Bourjois Paris v odtenku 32 Light Beige in pa Correcting Concealer Healthy mix v odtenku 53 Dark radiance. Če je kdo zainteresiran, lahko naredim tudi oceno teh dveh izdelkov, saj ju uporabljam že dosti časa. :)

Imejmo se radi!

Pozdravček,
Jasna


 Prejeti izdelki. 


  Slika pred nanosom izdelkov (samo CC cream in concealer).


 Half of me! :)

  Takole izgleda na dnevni svetlobi ...


 in takole znotraj hiše.


:)


Komentarji