nedelja, 14. september 2014

Vikend oddih v Kranjski Gori / Weekend break in Kranjska Gora ♥

Če me spremljate na moji Facebook strani, potem veste, da sem včeraj objavila, da za ta teden ne bom napisala bloga. Bila sem namreč na vikend oddihu, ravno za vikend pa imam ponavadi največ časa za pisanje blogov. Ampak sem se odločila narediti nekaj drugega! :) Video! ;) Na oddihu sem namreč posnela nekaj zelo kratkih videov, ki trajajo le nekaj sekund, in to združila v programu. Upam, da vam bo všeč, in NE POZABITE, to sem počela prvič, zato mi odpustite, da mogoče ne zgleda ravno najlepše. :)
Lepo se imejte, do naslednjič!
Jasna


If you follow me on my Facebook page, then you know that yesterday I announced, that this week I`m not going to write a blog. Indeed, I was on a weekend break,  but I usually have the most time writing blogs for weekend. But I decided to do something else! :) Video! ;)  On my vacation, I filmed a couple of very short videos, that last only a few seconds, and I brought them together in the program. I hope you will like it, and DO NOT FORGET, I did video for the first time, so forgive me, it may not look exactly the best. :) 
Have a nice day, until next time! xo
Jasna

2 komentarja:

 1. Super video ti je ratal, sploh za prvič! :) Meni se zdi moniranje videa nekaj zelo težkega, tako da se še nisem nikoli lotila takega podviga. :)

  Vabljena na moj nov blog :) http://patrisn.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! :) Sicer sem objavila prej že ene 4 filmčke, ma to je blo v enem samem kosu, zdej je bilo pa malo drugače ;) Če bi imela na razpolago več časa, bi se še bolj potrudila, ampak za prvič sem kar zadovoljna :)

   Izbriši